lørdag, december 20, 2008

UPDATE Per...Hjemme igen!!



Per igår eftermiddag, stadig træt og bleg,
Danny sidder hos ham,
svigermor/farmor og Carsten,
Kevin og Mickey (der prøver kørestolen)

Igår aftes ved 19 tiden kom Per hjem med taxa. det var efter eget ønske. Han savnede at være hjemme hos sin familie og da han ikke havde hovedpine sagde lægerne at han godt kunne komme hjem. Som sagt så gjort.
Han var træt og var selvfølgelig øm oven i knolden. Hvem ville ikke være med 24 string i henholdsvis hovedet og på maven (hvor en slange som leder væske i rundt i kroppen er blevet udskiftet). Lægerne valgte at sætte en ny pumpe ind i den modsatte side af hovedet og lade den gamle blive siddende, for at undgå blødninger i hovedet. Så nu er det næsten ikke noget ar-frit sted på hans hovede.
Ren Frankensteins monster her!!

Men alt i alt er han ved godt mod og i glad humør over at være hjemme. Og vi er glade for at det hele gik godt og at vi har ham hjemme til jul. Vi tager den jo så med ro og hjælper hvor vi kan, mig og drengene, så skal han nok blive rask. Det var dog ikke nok at udskifte ventil og dræn i hovedet, han skal også tage medicin som skal modvirke mod den medicin han tog før. For det var også den "gamle" medicin der fik ham ti at ryste på hovedet, altså det var bi-virkninger af medicinen.
Han ryster stadig men langt mindre end før, og forhåbenlig hjælper den nye medicin, (som iøvrigt er medicin mod Parkinsons syge)

Nå, men ellers har vi hygget os med æbleskiver og sjove film på tv, og i aften står den på wok med kylling, persillerod, forårsløg, gulerødder og squash og imorgen skal jeg ind til Viby og julehandle, I ved, flæskesteg, kartofler, ribsgele osv..

God weekend!!

torsdag, december 18, 2008

UPDATE Per..Endelig!!

Klokken 18.01 kom en sms fra svigermor. Per er vågnet og har det efter omstændighederne godt. Operationen gik som den skulle, ventil og dræn i hovedet er skiftet, og han var klar nok i hovedet til at bede sygeplejersken om at ringe til sin mor. HURRA!!

Vores glæde og lettelse er usigeligt!! Vi er lettede og lykkelige og små lumske tårer af nervøsitet der før sneg sig nu, løber nu frit af glæde!! HURRA!! Det er den bedste nyhed i årevis!!

Vi er stadig hjemme, og besøger først Per imorgen når børnene kommer hjem ved 12 tiden fra skoleafslutningen og kirke. Per er alligevel så groggy at han skal have ro til at hvile sig. Så er han mere klar til at se os alle og svigermor imorgen.

Tak for alle varme tanker og krydsede fingre og bønner. Vi kan stadig bruge dem, for at undgå der støder noget til senere som feks infektion, feber eller andet. Uha nej!!

Og så er det jeg får lyst til at råbe: Halleluja!!

UPDATE Per..Venter

Per ligger og venter på at det bliver hans tur til at blive rullet ind på operationstuen. Jeg er hjemme og vride hænder og trave cirkler i gulvet i stuen.

Jeg havde ellers lovet mig selv at få noget praktisk fra hånden herhjemme (det vasketøj SKAL altså lægges på plads..du ved hvor det skal hen..kom så i gang), men jeg sidder sgu stadig i "nattøj" og rodet hår, eller rettere sagt jeg traver. Rundt og rundt og rundt. Nårh ja altså ikke lige nu, det ville være svært at trave rundt mens jeg skrev på bærbar..hehe..lidt humor har jeg stadig..en slags "panik-humør"..nervøs latter..

Nå nå, men nu har jeg gjort hvad jeg skal på den bærbare.
Det er utroligt som det er strømmet ind med varme hilsner, lykønskninger og "prayers" fra hele verden. Både fra mine, Pers og vores fælles venner og bekendte. Mange af vores online venner har vi kendt i over 12 år og vi har fuldt hinanden gennem gode og dårlige tider. Dette her kan vist kaldes en dårlig tid, og så varmer det med de mange hilsner og tanker fra fjern og nær, også fra familien.
Per er meget vellidt for sin venlighed og gode humør, og det kan mærkes rigtigt meget.

Nå, slut med takketalen, på med bukserne og en kam gennem håret, ud og købe pakker til børnenes pakkelege i skolerne i morgen. Kom i gang...!!

onsdag, december 17, 2008

UPDATE Per Onsdag d. 17 dec

Besøgte Per igen idag, denne gang var både Danny og Mickey med. Kevin var syg om blev hjemme. Vi hyggede os og der var en god atmosfære på hospitalet. Det er utroligt at de stressede og pressede sygeplejersker altid har tid til et sødt smil og en venlig snak.Hatten af for dem.
Per skal opereres imorgen. Der skal sættes en ny ventil ind i hans hovede. Det er ikke nogen dybdegående operation, men det er stadig ikke risikofrit. Det er det vel aldrig når man skal åbne kranie på et andet menneske og rode rundt dernede. Uha nej!
Så vi er både lettede over at lægerne menes at have fundet årsagen til Pers dårlige tilstand og at den kan afhjælpes, men også skræmt fra vid og sans over at Pers liv nu ligger i lægernes hænder. Jeg får ikke sovet meget i nat. Først efter kl 20 imorgen aften, vil vi vide hvordan det hele gik.
Det er i nøden man kender sine venner, og det er en rart at se at de venner vi altid har kunnet regne med, stadig er der for os i denne svære stund. ((Knus)) til jer alle. Jeg skriver igen imorgen når jeg ved mere om hvordan operationen gik.

tirsdag, december 16, 2008

Per

Som nogle af jer nok ved er Per, min mand, blevet indlagt. Han blev indlagt i går aftes efter at have haft problemer i lang tid med rysten af hovedet og overkrop, samt manglende appetit og konstant træthed. Han har i 6 år taget medicin mod depression, og vi troede først det var medicinen der gjorde ham syg. Vores egen læge bad Per stoppe med medicinen med det samme og lavede en henvisning til neurolog, men det kunne først blive i Januar. For lang tid at vente for Per, som fik sværre og sværre ved at styre sit hovedet. Det blev ved med at rokke i små hårde ryk og det gjorde ham forståeligt nok svimmel og gav ham hovedpine. I går aftes var han så afkræftet at han fik nok og gik med til at lade sig undersøge af vagtlægen som så ringede efter Falck. Så nu ligger han der på neurologisk afd og venter på resultatet af scanningen. Måske er det noget med hans pumpe i hovedet, som han fik opereret ind som spæd og senere blev han opereret mange gange gennem sin barndom og i puberteren. Pumpen i hovedet púmper vand rundt i hans krop og virker den ikke optimalt, så får han det skidt.
Jeg besøger ham alene igen imorgen og så må vi vi se hvad der så sker. Jeg skulle hilse fra ham og sige tak for de søde hilsener.

Danny besøger sin far på hospitalet
og har en gave med til ham

((knus))

Blog-arkiv