torsdag, november 12, 2009

Host host host

Så er efterår/vinterforkølelsen over os. Den Klejs Næss-Schmidtske familie køber stort ind af lommeletter, halspastiller og the. Vi skiftes til at lægge os med influenza. Først mig, så Kevin, så Mickey, så Danny, så mig igen og nu Mickey. (VI mangler bare Per..7-9-13)
Danny snotter, jeg hoster grimt og Mickey ligger brak med den måske værste influenza han nogensinde har haft. Jeg ringede til lægen fordi jeg blev bekymret for denne gang var det anderledes. Mere tungt og massivt. Det lyder måske mærkeligt, men Mickey lugtede mærkeligt og hans øjne så anderledes ud. Ens børn lugter på hver deres særlige måde når de er syge.
Men denne gang er Mickeys "Syge-lugt" anderledes.
Det er en slags forældreinstinkt måske, for Per kan også lugte forskel. Og Mickeys lugt er anderledes.
Men lægen, Frans, sagde jeg skulle se tiden an et par dage, og i går havde Mickey det væsenligt bedre, så måske nøjes vi med skrækken for H1N1 denne gang. Jeg har ellers ikke været med på vognen af svineinfluenza-hysterien, synes medierne har kørt det helt vildt op, men denne gang strittede mine nakkehår altså. Men lad os se. Mickey bad om slik igår, så mon ikke han er ved at være på vej?..hehe

Jeg har fri i dag og vil bruge tiden på at sove lidt, hoste meget, hente Danny tidligt ved SFO (man skal jo vise sig derover en gang i mellem) og så ellers stirre surt ud på den endeløse regn, regn regn.
Regn regn regn..er det bare mig, men har det ikke regnet stort set uafbrudt i 2 uger? Hmmpf!!

Blog-arkiv