fredag, oktober 31, 2008

En ode til weekenden!!


Har ikke skrevet siden i søndags vist nok. Det har været en af de uger hvor jeg ikke rigtig har haft meget energi til andet end det mest nødvendige med arbejdet, husholdningen og børnene, og hvor jeg klasker sammen i sofaen allerede kl 20, og må kæmpe en forgæves kamp mod hr søvn, som truer med at overmande mig, som var jeg en gammel livstræt pensionist. Og det faktum at Sterling Airlines er krakket sammen med min returbillet til London i Januar 09, gør det ikke bedre. Roder rundt med banken og erstatningskrav. ØV!!

Nu er det endelig weekend, og jeg er fortrøstningsfuld over for, at jeg efter muligheden for at sove længe i morgen, har mere krudt til at være noget for mine børn. Planlægger en smuttur til Bispetorv for at lege med sne, i Tranbjerg centret for at snitte græskarhoved og slutte af med en bid friture i Taverna!!..Vi starter med sneen, så må vi se om vi gider resten.

Det er faktisk ret afslappende for mig at være sammen med Danny på vores små ture ud af huset, og slet ikke spor stresset, som man ellers hører/læser at andre forældre oplever, det at skulle lave aktiviteter med børnene i weekenden. Jeg vælger jo selv hvad vi skal lave og hvornår, og ingen står bag min skulder og tager tid på om jeg nu når det hele.
Alt hvad jeg laver med Danny har jeg selv lyst til, ellers kan han mærke det.
Nårh ja, lige det med græskar hovedet, er vist mest for hans skyld, for fandtes der en klub som hed "Halloween ud af Danmark" så var jeg æresmedlem, ja måske ligefrem stifteren af klubben. Halloween irriterer mig i den grad, på samme måde som optrædende børn/dyr irriterer Peter Ålbæk, og jeg så det gerne forsvinde med det vuns!! (og at det tog Valentinsdag med sig i faldet)
Ikke flere Amerikanske/Engelske traditioner her, tak, vi bor i Danmark og har nok at gøre med at holde de danske traditioner i hævd..lad os holde os til det!
Men siden Danny er fascineret af tanken bag Halloween og han godt kan lige gyset, så katipulerer jeg og tager med ham til Halloween arrangement, for det er noget der gør ham glad!!

Ellers er jeg glad for en så simpel ting som et sæt regntøj jeg rent faktisk kan passe og et par flotte prikkede gummistøvler, som jeg kaprede i herreafd i Føtex i dag. Hurra, nu kan jeg også cykle b i regnvejr og spare endnu flere penge på klippekort.

Og en lille gave e til mig selv blev det også til i dag. Stephen Kings nye bog
"Duma Key"..tyk og fed og sprækket med psykologisk hjerneguf...uhm!!! tror jeg snart kryber under dynen og besøger King-land før jeg falder ind i Drømmeland. Hr Søvn får altid overtaget til sidst.

Endelig weekend!!

søndag, oktober 26, 2008

Mental-rekreation Part II - Sightseeing

Klik på billederne for at se dem større. (forhåbenlig ikke kæmpe?)

Bremen lør.d. 17 okt


Her blev ikke meget tid til sightseeing, for jeg ankom ved halv to tiden og skulle så lige booke ind, have en bid mad og mødes med pigerne uden foran hallen 4 timer før koncerten for at sikre mig en plads foran scenen..(hvad jeg også fik..begge dage). Men jeg fik da set en smule på vej til og fra togstation og hotel og hotel og koncertsal.




Banegården i Bremen med Tivoli foran



Er det ikke bare SÅ typisk tysk!!





Byens vartegn?



Skaterbane..lige noget for Mickey


Oberhausen lørdag - søndag d. 18-19 Okt.


Her havde jeg en halv dag til sightseeing, men det var jo om søndagen og der var det meste lukket. Men der var mange smukke grønne parker inde i den gamle del af byen og i den nye del var der liv og glade dage med turister, madsteder, Tivoli og Seaworld!!











Blog-arkiv