fredag, juli 24, 2009

Ferie billeder Part II

Og hvad har den Klejs Næss-Schmidske familie så fordrevet tide n med siden bloggen her ikke er blevet opdateret i et stykke tid. En lang fortælling kan gøres kort ved at skitse det lidt op her.

Uge 28 har vi bare været hjemme. det er mest blevet til solbadning i haven og hygge foran tv'et når vejret har været l...! Og et besøg i Den Gamle by ( se sidste blog indslag)

Uge 29 var vi så heldige at være på camping på Mols Camping ved Ebeltoft hvor vi lånte min far og hans kones flotte campingvogn. Den var pæn og stor så vi manglede ikke noget. Vejret viste sig fra den pæne side med kun en enkel regnskylle om onsdagen, så der blev både grillet, badet i campingpladsens pools and leget turister i den smukke Ebeltoft by. Torsdag havde Danny fødselsdag og blev 11, så det blev fejret med flag rundt om vores plads og en fræk kagemand bestilt fra en hvis bager ved havet. Fredag var vi hjemme igen og så gik weekenden med at glæde os over at vi nåede hjem inden det dårlige vejr for alvor satte ind.

Uge 30 var Per og Kevin ikke hjemme. De tog begge to afsted, Kevin til sommerhus i Hirthals med hans ven Ebbe og dennes forældre, og per hjem til sin mor i Løgstør. Så kunne jeg få lidt aflastning fra at hjælpe Per med forskellige ting. Det var dejligt. Per kom hjem i dag og Kevin kommer hjem i morgen.
I denne uge har Danny og jeg nået at købe lidt som kevin skal have med på efterskole når han starter d. 9 august, været i biffen med min veninde Esthers datter Maria og bespise en flok sultne teenagere som Mickey tog med hjem eller mødtes med mig i byen en gang imellem for at jeg skulle fodre dem af. (Han var hos sin ven Benjamin næsten alle dage. Vi fik set par dvd'er, luget lidt ukrudt og pottet mine potteplanter om. Idag var vi i en guitar butik som Danny havde set sig forelsket på, og der gik han og savlede og prøvede dem af. Nu har han fundet en til 7000 kr som han vil spare op til. Uha!!

Lidt billeder:

Uge 29, camping v Ebeltoft:(Der er selvfølgeligt mange flere billeder, men dem er der ikke plads til)



Morfar kom på besøg med sin bike!!




..og vores hovedløse barn





Vilde hindbær

Torsdag: Fødselsdag Danny 11 år



To brødre

Blog-arkiv