onsdag, december 17, 2008

UPDATE Per Onsdag d. 17 dec

Besøgte Per igen idag, denne gang var både Danny og Mickey med. Kevin var syg om blev hjemme. Vi hyggede os og der var en god atmosfære på hospitalet. Det er utroligt at de stressede og pressede sygeplejersker altid har tid til et sødt smil og en venlig snak.Hatten af for dem.
Per skal opereres imorgen. Der skal sættes en ny ventil ind i hans hovede. Det er ikke nogen dybdegående operation, men det er stadig ikke risikofrit. Det er det vel aldrig når man skal åbne kranie på et andet menneske og rode rundt dernede. Uha nej!
Så vi er både lettede over at lægerne menes at have fundet årsagen til Pers dårlige tilstand og at den kan afhjælpes, men også skræmt fra vid og sans over at Pers liv nu ligger i lægernes hænder. Jeg får ikke sovet meget i nat. Først efter kl 20 imorgen aften, vil vi vide hvordan det hele gik.
Det er i nøden man kender sine venner, og det er en rart at se at de venner vi altid har kunnet regne med, stadig er der for os i denne svære stund. ((Knus)) til jer alle. Jeg skriver igen imorgen når jeg ved mere om hvordan operationen gik.

Ingen kommentarer:

Blog-arkiv