fredag, juni 26, 2009

En MEGET stolt mor!!

Mor her har to gode grunde til at være stolt og lykkelig på to af mine børns vegne.

Kevin dimmiterede fra 9 klasse i onsdags og fik super flotte karakterer. En masse 10 taller på række, hvilket svarer til ca. 11 på den gamle skala. SUPER flot klaret af ham, og han har sgu fortjent det, for det sidste års tid har han knoklet flittigt både i skolen og med lektier.
Det var en meget glad og stolt dreng der modtog sine eksamenspapirer i onsdags.

Her er et par billeder fra aftenen.


Først reception med sandwich og rosé vin. Klassen kigger på gamle billeder fra de 10 år de har gået i klasse sammen. Kevin i blå t-shirt.


Eksamen beviset overrækkes og Kevin giver knus til klasselæreren Pia


Hele 9.b fotograferet sammen

I går torsdag var der så endnu en grund til at være stolt af én af mine sønner. Danny spillede trommer til sommerafslutningen i hans SFO Spættevejen. Det var to numre, ét fra Whitesnake og et andet fra Jimi Hendrix. Han gjorde det SÅ FLOT!! Han havde bare helt check på det og slet ingen fejl. Selv ikke da en fodbold ved et uheld faldt ned i skødet på ham, blev han bragt ude af takt, og han bevarede fatningen hele tiden. Faktisk så han ud som om han aldrig havde lavet andet end at spille trommer. Han var bare SUPER dygtig. Og det er ikke bare en mors praleri, men en inderlig glæde over at Danny får lov at opleve denne sejr. Han er jo hørehæmmet og har ADHD, så han har om nogen brug for at opleve at vinde og føle at han kan gøre noget super godt. Jeg var rørt til tårer mens han spillede og jeg fik filmet begge sangene. Du kan se den ene (Whitesnake) nedenunder. Det var en meget stolt og glad Danny der tog hjem sammen med mig igår aftes. Og hans forældre kunne ikke have været mindre stolte.
Det tager noget tid for videoen at starte men den er værd at vente på. Bassisten hedder Andreas og har gået på Fuglebakken før, og guitarist og sanger er Kristian, en pædagog på Spættevej.
Han har bare en kanon god stemme og er desuden rutineret musiker.


Blog-arkiv