fredag, marts 13, 2009

Svumlende hjerte

Hvad gør man når ens store teenagersøn kommer ind og krammer én varmt og siger at han elsker én og at man er er hans store forbillede?
Man står der med svulmende hjerte og mærker tårerne vaske kinderne.
Mine børn er det dyrebareste i verden for mig og jeg elsker dem mere end selve livet!

onsdag, marts 11, 2009

Blockbuster..Chokbuster




Mærkelig oplevelse jeg havde her før weekenden, da Danny og jeg ville låne 3 dvd'er for 120 kr i 5 dage. Da vi stod og skulle til at låne dem, var ekspidenten så venligt at råbe: "Du har valgt Saw fem, Boog & Elliot 2 og Burn After Reading. Er det korrekt?".. Folk smilte venligt til mig on en jævnaldrede dame kommenterede at Burn After Reading var god, og en yngre herre nikkede bekræftende.
Ja for pokker, men behøver alle i Blockbuster vide hvad jeg har lånt.

Jeg forestiller mig Lars Løkke Rasmussen i Blockbuster for at låne dvd'er.
Ekspidenten råber " Lak og Læder, Pigespejderne på Nudistlejr og Lystige Lola 2, er det korrekt?"

Måske skulle man leje nogle frækkere titler næste gang...bare for at chokere!

tirsdag, marts 10, 2009

Update Per: en ommer

Nogle af jer ved hvor utilfreds jeg har været med Pers medicin, da jeg har kunnet se hvordan det bare gjorde ham mere og mere syg for hver dag. Jeg har raset og bandet og svovlet over at Per skulle blive ved med at tage det gift der ikke hjalp men tværtimod gjorde det værre dag for dag. Igår var han til kontrol på hospitalet, og endelig, ENDELIG kunne lægen også se at de skide piller ikke hjalp en disse. Så nu er han stoppet med dem og får nu nogle andre. Jeg tuede da jeg hørte det...endelig! Det er pinefuldt at gå og se sin mand blive alngsom forgiftet uden at kunne gøte noget og uden at nogen tror på én. Så både Per og jeg græd af lettelse. Nu er han på noget andet medicin, og den er jeg frisk på at han prøver. Så håber vi at det hjælper mod hans hovedryk og ansigtsskæring and den mærkelige måde han er begyndt at trække vejret på. Jeg har sovet ad h...til om natten pga jeg kan mærke at han fra tid til anden hiver efter vejret. Jeg har sovet langt bedre de sidste par nætter end de sidste 2 mdr. Nu må vi se om ikke det går fremad. Kryds fingre.

Og så er jeg igang med at tænke indbydelser til konfirmationen. Så mon ikke I snart har et brev/kort med posten. Husk at reservere datoen allerede nu: 19 april.

Blog-arkiv