onsdag, marts 25, 2009

Spiseseddel-Trøstespisning

Kom forbi en såkaldt spiseseddel, der står uden for kiosken og butikker med forsider fra aviser. Der stod: "Linda fra X-Faktor: Jeg trøstespiser"
Jeg tør vædde på at mindst halvdelen af dem der læser spisesedler tænker: "Arv..det gør jeg altså også, men at hun tør indrømme det!".

For det kan da ske jeg bliver depri og skal trøste mig oralt med lidt til at berolige mit indre uro. Det kan være at jeg har været særligt stresset, eller at jeg har "det røde", så står mit indre mentale flag kun på halv og trænger til et sukkerchok for at komme på hel stang igen.
Men det kunne jo også være at man bare slåsser med en sød tand, der gør at man kortvarigt tror at alt det der smager godt desværre er usundt, og at man derfor får dårlig samvittighed over at have spist en hel pose skumbananer på én gang.
Det ved jeg jo godt ikke passer. Der er masser af sundt lækkert snacks der kan få mine tænder til at løbe i vand, men netop denne ene "røde" uge om måneden syntes min sunde fornuft at være forduftet mere eller mindre. Jeg drømmer ikke om søde saftige røde æbler, men om en stor pose blødt Matordormix frisk fra fabrikken..og chokolade..ak og ve!!
Sikket et held jeg kun har én "rød" uge om måneden, ikk?

Måske man skulle lave en forening? Foreningen for Trøstespisere? Jeg kunne være formand og Linda fra X-Faktor kunne være æresmedlem? Ide?

søndag, marts 22, 2009

I sol og blæst

Danny og jeg var i dag ude på en 2 timers lang travetur ude i det solskinsrige men blæsende forårsvejr.
Hestene på ridebanen fik også lige et besøg og det kom der disse billeder ud af.










Blog-arkiv