fredag, november 14, 2008

Forbistede Tyveknægt!!

Fik et chok i morges da jeg kom ud af min lejlighed, fuld udstyret med regnsæt, cykelklemmer og hjelm. Jeg troede jeg var røget ind i en anden dimension..for h%¤#"&..hvem har stjålet min cykel???..jeg brugte 10 minutter på at trave vantro frem og tilbage og stirre igen og igen på det sted hvor jeg stilte og LÅSTE min cykel igår. Jeg er nu grædefærdig..mega ked af det og meget vred!!! Hvor vover den forbistede tyveknægt at stjæle MIN cykel. Der står en masse lækre cykler ved siden af og så vælger de min gammel herrecykel. Selv om den er velplejet og velholdt er den en bondeknold sammenlignet med den flotte røde racer der plejer at stå ved siden af.Min dejlige cykel er helt uundværlig for mig..jeg kommer rundt overalt på min cykel. Har ikke råd til buskort, og da slet ikke til en ny cykel..hvad f%¤#&%¤ gør jeg nu? Har været en tur i kvarteret og lede, måske har en eller ande fulderik "lånt" min cykel og så smidt den fra sig!! Sådan en idiot!! Jeg skal nok melde det til politiet, selv om de selvfølgelig ikke kan eller vil gøre noget, og forsikringsselskabet kan nok ikke hjælpe for jeg fik cyklen som gave for mange år siden og har ikke papirer på den , og har aldrig fået skelnummeret skrevet ned. det er noget værre l&%¤#!!! Ja der bliver bandet en del og det fortsætter nok resten af weekenden...: GRRR!!!

onsdag, november 12, 2008

Bye bye mobilos

Så er min gamle LG 3mobil gået død. Og jeg mener seriøs død!! Det kan ikke undre nogen, mindst af alle mig, for min mobil har tjent mig trofast i 8 år, uden nogensinde at kny.
Opgav den ævret da jeg tabte den ned af et bjerg i Schweiz september 2005?..NIKS!! Den klarede turen med bravour og kom ned lige så hel og funktionelt som den plejede. Valgte den at lade livet ikke bare én gang men hele TO gange den fik en tur med både forvask og hovedvask i vaskemaskinen her for nogen år siden? NIKS!!!

I en tid hvor mange skifter mobil som de skifter bil, dvs hvert 2. år (gennemsnit fra Tænk bladet) er 8 år som upåklagelig pålidelig mobil noget unikt.Jeg elsker min mobil, den er mit halve liv, selvfølgelig ,med numre til familie og venner, men også til kollegaer, samt diverse institutioner som jeg kontakter pr mobil i forbindelse med mit arbejde. Hvor mange er på sms med sin chef?..nej vel? men jeg er..for ikke at tale om min uundværlige kalender som holder styr på alle mine aftaler og brummer i min lomme for at minde mig om vasketider, dagpengekort, ændrede arbejdstider, pressende arbejdsopgaver, læge, frisør, tandlæge, forældremøder osv osv osv..,.helt uunderværligt!! Og nu er den død. Heldigvis havde jeg gemt de vigtigste numre på mit simkort, så får du sms fra mig med mit "nye" nummer var du vigtig nok for mig ;)
Så det var over på Pers mobil og skrive numrene ned før de forsvinder for altid

Nå, nok med monologen om min gamle afdøde mobilos.

FAktA: jeg har ikke råd til en ny og har faktisk heller ikke lyst til at have en anden end den dejlige gamle LG 3 mobil jeg havde. Jeg har derfor lånt Pers gamle Nokia med gummiknapper, og det er derfor hans nummer jeg sender fra fra nu af....
FUP:...indtil jeg på magisk vis finder en 1000 lap på gaden eller vinder i Lotto.

Og lok mig ikke med mobiler til 1 kr, hvor du betaler en formue i abonnement og ender med at have givet 2-4000 for den i løbet af 6 mndr. Det har jeg sgu ikke råd til i længden.
Så er den skid slået!! Så hører du fra mig på et mystisk nummer, er det fordi jeg elsker dig/holder af dig og anser dig for en vigtig del af mit liv og synes mit liv vil være en smule/meget mere fattigere uden dig. Send tilbage så jeg ved du er på!

Blog-arkiv