fredag, april 03, 2009

Øko jeans..a hva ba?

Var med mellem sønnen Mickey inde og shoppe i går. Tøj til konfirmation og blå mandag. Fandt et par "herre-fede" bukser, som sønnike straks forelskede sig i. Dyre var de, 1000 kr..uuuha, svimlende..men okay han kan også bruge dem blå mandag og derefter. De sad som var de designet til ham, så dem købte vi. Og så var der lige en bonus ved købet: det er organic econology cotton..altså organisk økologisk bomuld..hvad sejt er det lige? Vores første øko tøj..men måske ikke det sidste?

søndag, marts 29, 2009

Lys og mørke

Så gik den weekend. Med en travlt indkøbs-fredag, en mørk lørdags aftenstime, en time tidligere op pga sommertid og en hyggelig søndag i selskab med gode venner.

I dag kom vores gode venner gennem 16 år, Esther og Allan, på besøg.
Hver gang jeg ser dem, bliver jeg simpelhen så glad. Vi kender hinanden ind og ud, og der er intet jeg ikke kan fortælle dem, mine to gode venner.
Jeg kan være 100% mig selv sammen med dem, og de kan lide mig præcis som jeg er, med gode og mindre gode sider.
De er de eneste jeg vil lukke ind selv om jeg var træt, syg, svedigt og hele huset sejlede. Ringer de på, bliver de altid lukket ind. Ringer de midt om natten og har brug for hjælp, kommer jeg straks, om jeg så skal løbe hele vejen.
Jeg kan mærke hvordan vores venskab gennem årerne vokser sig stærkere og større og hvordan det udvikler sig. Vi er der altid for hinanden, også når vi har det svært eller har brug for at blive muntret op. Mit liv ville være så meget fattigere uden mine to gode venner.
Esther havde fødselsdag igår, så selvfølgeligt skulle hun have en blomst og en lille gave. Også for at hun skal vide hvor meget jeg sætter pris på hendes venskab.
Håber jeg fortæller og viser det tydeligt nok og at vores venskab må vare livet ud.
Jeg kan sagtens forestille os to gamle damer sidde og mimre over en kop the, mens vi kigger på billeder af børnebørnene.

Her en en lille video fra vores mørke lørdagstime i "Sluk Lyset" kampagnen.
Vi valgte at flotte os og slukke lyset allerede kl. 20, så vi var mørklagt i halvanden time indtil kl. 21.30. Det var mørkt, men hyggeligt med alle de stearinlys tændt. Så skider jeg på at stearinlys ikke er sundt for indeklimaet.


Blog-arkiv