tirsdag, september 08, 2009

Morgenmis

(Fra "Blogs fra den For'KLEJS'ke hjerne": http://www.maleneklejs.blogspot.com)

Hver morgen bliver Danny og jeg fulgt den korte vej ned ad stien af vores helt egen morgenmis.

Nåh ja helt vores egen er den nok ikke, for den bor selvfølgelig hos nogen herude i rækkehuskvarteret.

Men hver morgen på slaget 7.20 sider den nok så nydeligt og venter et stykke uden for vores dør. Ligeså snart vi er ude af døren kommer den hen til os og giver os et par benstrøg hvorefter den begynder at gå ned ad stien, som ville den vise vej. Og da vi jo netop skal den vej, så går vi med.

Hvem der følger hvem, er ikke til at vide, men katten går altid den samme vej hver morgen, nemlig ned til Dannys skole-taxa der holder og venter på p-pladsen. Der venter den pænt til Danny er kommet af sted og så følger den mig tilbage til vores hus. Men den siger aldrig farvel, men spankulerer nonchalant med halen stolt i vejret tilbage ad den sidevej der sikkert fører hjem til dens familie.
Jeg ved ikke hvor den bor eller hvorfor den føler det som dens glæde/pligt at følge os til taxa hver morgen. Det er sjældent at katten ikke sidder ude foran døren og venter på os, og når den ikke gør det, snakker Danny og jeg om om den mon er syg? Eller på ferie? Eller dens ejere har glemt at lukke den ud på morgen-tisse-følge-børn til taxa-tur?

Men hyggeligt er det med vores morgenmis.

Jeg har ikke fotograferet den (endnu), men fandt det billede på Google der ligner den mest. Bare hvid i hovedet og så tilføj en orange penselklat lige over snuden, og viola, vores morgenmis.

Blog-arkiv