fredag, september 12, 2008

En loop tyv??

(Klik på billedet for at forstørre den)


tirsdag, september 09, 2008

Mom-on-the-Run

Glæder mig som en sindsyg til James Blunt koncerterne i Bremen og Oberhausen i Tyskland i næste måned. Kun 38 dage tilbage! Halleluja!! Jeg trænger virkelig til at komme væk fra mand og børn og more mig med ligesindede (læs: andre som også elsker James Blunt)
Jeg bestilte hoteller i april, koncertbillettene blev kysset for første gang allerede i Marts (hvor jeg dårligt nok var kommet hjem fra James' Danmarkskoncert i KB hallen, før jeg bestilte de næste) og togbilleterne er klar til afhentning 1 oktober....jeg glæder mig ikke bare til at få et break fra de daglige pligter, men også til blive "Mom-on-the-run" igen..Det er længe siden..over et år siden. jeg længes virkelig væk fra de daglige pligter og ud i det frie liv. Det kræver sin kvinde at være på, når man, som jeg,har hænderne fulde ikke bare med de to store drenge, men også med en mand der ikke kan lave ret meget og en handicappet søn der har brug for en meget struktureret hverdag. Mine batterier går simpelhen død hvis jeg ikke lader op lidt væk hjemmefra engang imellem. Så jeg skal snart væk...alene!!

Her er fordelene ved at rejse alene: (du skulle tage og prøve det!)

~Jeg er fri for at stå ekstra tidligt op for at få mand og børn ud af hotelsengene.
~Jeg bestemmer selv hvad og hvornår jeg vil spise. Om det så er kl 23 om natten!
~Jeg betaler kun for min egen mad (nemlig!)
~Ingen til at brokke sig over at jeg står 4 timer i kø foran koncertsalen for at komme i første række helt foran scenen.
~Ingen brokker sig over at de er trætte i benene, tørstige og desuden ikke gider være til koncert mere.
~Jeg bestemmer selv hvornår jeg vil gå i seng.
~Ingen til at bestemme om jeg vil bruge 3 timer på et historisk museum for at stirre betaget på gamle krukker fra Egypten eller dem Peussiske Kejsers lange søndagsunderhylere i glas og ramme.
~Jeg er helt på egen hånd, (og Herrens mark) når jeg vandrer rundt i den skønne natur/spændende storby/hyggelige flække/far-away-from-everything.
~Jeg ved at når jeg vender hjem igen er jeg som et par fuldt genopladelige Duracell batterier..jeg er fuld af energi og klar til at være "Mom-at-the-Home" non-stop!!

Glæder mig til at blive "Mom-on-the-run"..kun 38 dage tilbage!!

Blog-arkiv