fredag, maj 22, 2009

Stemningsbilleder,fødselsdag og av min arm

Uha det er længe siden. Vi har kun sporadisk Internet her for vi "låner" trådløs fra naboen indtil vi har råd til at oprette vores eget om en uges tid.
Der er ellers sket en masse her i de sidste par uger.
Kevin-drengen har haft fødselsdag 19 maj og blev såmænd 16 år. Ikke til at fatte og det er ekstra underligt for mig for jeg var nemlig 16 da jeg flyttede hjemmefra. Ung ja, men moden nok. Men Kevin-drengen kan vist ikke klare sig helt uden mor-her. Heldigvis da, for at se sin førstefødte på vej til at blive voksen kan både fylde en med stolthed og smerte.

Apropos smerte, så har jeg været uheldigt. Jeg har smerter i højre hånd, skulder, skulderblad og i højre side af brystet, og ryggen. Det blev værre og værre siden i søndags og så måtte jeg gå til lægen som undersøgte mig fra top til tå, med hjertediagram og røgent fotografering. Det viste sig at jeg har overanstrengt mig alt for meget i forb. med flytningen og har fået trykket to ribben under kravebenet ind, med nerver i klemme til følge. Derfor de store smerter og følelsesløshed i højre kind samt migræne. Så nu har jeg armen i slynge og må spise nogle stærke piller som gør jeg hel groggy og sender mig i dørken på nul komma fem. Håber jeg kommer op til overfladen før jeg skal til den fysioterapeut som lægen har lavet en henvisning til. Æv æv..kryds fingre for at jeg snart får det bedre.
Her er nogle billeder, først stemningsbilleder fra hus og have. dernæst lidt fra Kevin-drengens stille og rolige men hyggelige fødselsdag.
God fornøjelse!



Vi spiller "Build-a-Burger" spil!!


Havebord

Skuret alias mors værksted

En buket fra Esther og Allan

En Smiley på fliserne? (aftryk fra spand)

Mors syren træ. En livsdrøm


Titanic sokker (strikket af Esther mens hun så Titanic)

En glad 16 årig.


Farmor kom til middag

Blog-arkiv