lørdag, august 30, 2008

Festuge Slide


Mor her: Nårh ja det gik jo fint.

Mor her vågner i morges kl. 5.46 og bliver urolig. Står op og checker ind på Kevin- drengens værelse. Han er der ikke!!! Mor her ved godt at Kevin-drengen er til sit livs første alkohol-fest, hvor Mor her gav ham lov til at indtage HØJST 2 genstande. HØJST!! Kevin-drengen lovede Mor her at han var til at stole på og at det var en aftale. Kevin-drengen lovede også Mor her at sende sms kl 23 og sige om han var okay. Kevin-drengen er en god dreng og sender ikke bare én sms men hele tre, hvori han fortæller Mor her at han er ved godt mod og klarer det fint.
Mor her synker en omgang og ånder lettet ud, for som I måske ved har Mor her og såmænd også Far der været afholdsfolk i over 15 år, og har for første gang givet Kevin-drengen lov til at indtage alkohol...et milepæl for os alle!
Mor her går i seng 23.12 for at læse men falder i søvn og vågner som sagt kl. 5.46 og bliver urolig. Kevin drengen ligger ikke i sin seng og Mor her bebrejder sig selv at hun ikke kunne holde sig vågen til Kevin-drengen kom hjem.
Og hvor er Kevin-drengen så nu?
Mor her sender en sms (kl 5.46 om morgenen??!!!) og falder i en urolig søvn. Mor her giver op og står op kl. 8.02 (på en lørdag!!)og tripper uroligt rundt i huset og tænker "Skulle Kevin-drengen ikke have været hjemme og sove i nat eller skulle han sove hos Magnus?" Far der i sengen siger søvnig at han ikke kender noget til vores aftale. Mor her mener ikke at aftalen var at Kevin-drengen skulle sove hos Magnus..elller?..Mor her har tanker om en fuld Kevin-dreng der vakler gennem nattegaderne og bliver slået ned og rullet af nogle bøller..eller allerværst voldtaget og stukket ned. Mor hers hjerne løber løbsk.
Mor her tøffer rundt og vrider sig i hænderne. Venter. Kl. 8.15 griber Mor her knoglen og ringer til Magnus' forældre.Magnus-moren siger at Kevin-drengen ligger og sover 2 genstande-rusen ud på Magnus' værelse. Han fik faktisk kun 2 genstande som aftalt.
Mor her ånder lettet ud igen!! Magnus-moren lover at Kevin-drengen skal sende sms når han vågner.
Mor her spiser morgenmad, meget lettet og lettere desoineret...
Kevin-drengen sender sms kl. 9.04: "Hej mor, jeg havde en god aften. Jeg har det godt. Jeg skulle jo sove hos Magnus, ikk? :) Knuzzer" Der kommer hele 4 sms'er mere, hvor vi aftaler at flytte Ikea besøget til mandag (skal købe ny sovesofa til Kevin-drengen) for Mor her vil gerne ind til festugen med Danny-drengen.
Kevin-drengen siger han kommer hjem i løbet af formiddagen. Han har lidt mere lektier for han skal lave, så han kan tage til AGF kamp imorgen uden at tænke på lektier.
Mor her mærker stoltheden bruse gennem kroppen. Han er famne en god dreng. Fornuftig og ansvarsfuld..og til at stole på..Mor her priser sig lykkelig og tænker: "Nårh ja, det gik jo fint"

onsdag, august 27, 2008

Musik koma

Jeg er ikke til at få kontakt med lige nu for tiden. Det hele startede igår, da jeg efter 5 års ventetid endelig kunne putte Jimmy Waynes 2. og helt nye album "Do You believe Me Now" i min mediaplayer og flytte sangene over på min elskede mp3. Cd'en er min fødsesldagsgave fra per, og det lykkedes os at skaffe den.Hurra!!
Jeg gik fuldstændig i koma over den vidunderlige musik, og jeg befinder mig stadig i det højere luftlag. Det var helt klart ventetiden værd. En fantastisk cd med et tilpas mix af ballades og countryrock....så ligenu svæver jeg rundt i en slags musik koma, hvor man skal råbe højt, eller vifte med hænderne foran mit ansigt for at få kontakt med mig gennem tågerne. Mange af sangene er ørehængere (?) som kører rundt i mit hovede igen og igen som en evig organisk hjerneorgasme ....... Åh ja....jeg ELSKER musik!!!!

Do You Believe Me Now album cover

Blog-arkiv