lørdag, august 16, 2008

Altanhygge og Sudoku-drømme



Selv om vejret mildt sagt er rimeligt ustabilt nu for tiden, kan man da godt hygge sig ude på sin altan. Jeg sidder herude og laver Sudoku, og forestiller mig at jeg deltager i Sudoku mesterskaber og vinder store penge, så jeg kan rejse til varme stedet som Tennessee og Californien....hmmm...kan 4tallet mon være der..hmm..

fredag, august 15, 2008

Et helt nyt liv!

Ved morgenbordet onsdag morgen, hvor Danny og jeg sidder og snakker om hans nye speciel klasse hvor der kun er 2 elever, begge med ADHD.

Mor:" Hvad synes du så om din nye lille klasse"
Danny: "Jeg er er rigtig glad for den. Jeg har fået et helt nyt liv"

Den nye klasse er vist en succes!!

torsdag, august 14, 2008

Målet helliger midlet eller Amerikanernes store varme hjerter?


Hver onsdag sidder jeg halv(mis)fornøjet og er tilskuer til The Big Give, Oprah Winfreys program med bla min ynglingskok Jamie oliver som en af dommerne. Når jeg siger halv(mis)fornøjet, er det fordi jeg ikke rigtig kan gennemskue hvad jeg synes om hele konceptet.
Jeg har følgende teori om målet: Den deltager der bliver tilbage vinder en hulens masse penge? Skal den præmie også bruges til at hjælpe andre, eller må man beholde det hele selv?

Når jeg ser programmet er jeg splittet mellem forargelse og rørthed (er det et ord?)
Glæden ved at hjælpe andre må være stor, så stor at jeg kunne sige: "Så skidt med at målet med det hele er at vinde selv. "....For mens deltagerne flikflakker rundt for at blive den bedste til at hjælpe og gøre noget for andre/en udvalgt person/en handicappet/en hjemløs inden for en bestemt kategori/tidsrum ligger det hele tiden i baghovedet at målet er at blive vinderen.

Programmet dækker derfor Amerikanernes behov for at kunne hjælpe, konkurere, vinde og blive kendt!! Dybde blandet med overfladiskhed.

Alligevel sidder jeg der hver onsdag, med en skeptisk rynken på næsen og tuder rørt over hvor glade folk bliver for hjælpen. Jeg er sgu ligeglad med hvem der vinder (målet) det er hjælpen (midlet) der interesserer mig. Og så de store varme hjerter, som jeg vælger at tro er der.

søndag, august 10, 2008

Pausefisk!!

Lidt pausefisk fra Mickeys akvarium, til at underholde jer mellem mine blogs, hvis ventertiden bliver for lang.
Og det er IKKE kedeligt..se blot denne smukke parringsleg mellem to guppier.

Blog-arkiv