lørdag, juli 18, 2009

Så er vi hjemme

..efter en dejlig uge i campingvogn på Mols Camping. Godt nok har ungerne slåsset lidt og været rigtig trælse med at irritere hinanden, men jeg tror det kommer af at være så tæt sammen i så lang tid. Drengene er jo vant til at underholde sig med computere og tv, så det kræver lidt ekstra af dem at være så sociale i hele 5 dage. Billeder kommer op i løbet af weekenden.

søndag, juli 12, 2009

Ferie billeder Part I

Så har hele familien ferie. Børnenes ferie startede godt nok lidt før, men der er først rigtig ferie når mor her også har det og det havde jeg fra i lørdags i sidste uge. De to store drenge har ikke været så meget hjemme, men har besøgt kammerater og sovet der flere dage i træk, og kommer kun hjem for at hugge en bid mad i køleskabet, tage et hurtigt bad og hoppe i tent tøj, og så afsted igen. De nyder den frihed de har til at gøre hvad de har lyst, når de har lyst. Så det har kun været Danny og jeg der har været på ture ud af huset. Her er nogle billeder fra vores feriedage. ( I kan nok se at jeg godt kan lide at tage lidt anderledes motiver, for jeg fotograferer det der fanger min øjne og ikke det man kan købe på et postkort.

Danny hjælper med at lave grill-spyd til grillen.


Sculptures by the Sea







Vi besøger morfar og Joanna i deres campingvogn, som vi snart skal låne og bo i, i en uge.




Den Gamle by





Danny og jeg spiser på XL i byen, hvor man kan få kænguru. Vi vælger dog uskyldige Spareribs.



Og man har ikke haft sommerferie i Århus uden at have leget med skum ved Agnete og Havmanden (Til facebook læsere: video nedenunder..kan også ses på min Facebook side i mine billeder)

Blog-arkiv