tirsdag, november 25, 2008

"Down" dag

Jeg kan mærke jeg er hårdt spændt for nu for tiden. Det er som om konflikter opsøger mig nu for tiden. Der dukker små problemer op overalt og de bliver til sammen til en stor fyldt gryde der truer med at koge over. I morges græd jeg..rigtig meget og rigtig længe. Jeg skulle bare have det ud....det store pres med en kronisk syg og træt mand og en søn med ADHD blev for meget....jeg skal altid være stærk og klare alt derhjemme og sommetider knækker filmen. Det sker sjældent og heldigvis kan film altid repareres igen, og i løbet af dagen her på arbejdet er jeg ved at komme ovenpå igen.Jeg ved jeg har en af mine "down" dage i dag, hvor kun forpligtelserne overfor mine børn får mig ud af dynen om morgenen. Var jeg barnløs havde jeg sikkert valgt at melde mig syg i flere og bare ligge i sengen med fedtet hår og spise fyldte chokolader, se kærlighedsfilm, tude og have ondt af mig selv. Det har jeg brug for ind imellem. For som jeg sagde før har jeg altid skulle være den stærke. Hende der klarer alt og oven i købet med et godt humør og et overskud af energi til at være noget for alle jeg møder på min vej.
En dag som i dag beundrer jeg mig selv for at jeg kan magte alle de ting. Jeg har den dybeste respekt og beundring for min styrke og ukuelighed. Og det påråber jeg mig min ret til at sige i en tid hvor Janteloven desværre hersker. Andre der har været igennem det som jeg har, med min barndom, ungdom og mit nuværenende liv, ville måske have bukket under. Men ikke jeg!! Jeg er gjort af et særligt stof der ikke bare holder mig i live men også oven over vandet og helt op i himlen der er fri udsigt til både sol og stjerner. Derfor er det okay at jeg ind imellem har en "down" dag, hvor jeg tuder og har ondt af mig selv. Så gider jeg ikke høre at jeg skal tage mig sammen og ikke have ondt af mig selv. Jeg har LOV til at have ondt af mig selv...ihvertfald idag!!

mandag, november 24, 2008

Den bedste mor

Søndag aften mens jeg siger godnat til Danny, og giver knus, udbryder Danny højt: "Åh mor, jeg æææælsker dig." Hvorefter han tilføjer: "Du er den bedste mor jeg nogensinde har haft"

Blog-arkiv