lørdag, juli 19, 2008

London calls!!

fredag, juli 18, 2008

Farvel "Digi-skat"

Vores gamle digital kamera med det flaterende kælenavn"Digi-Skat"står med det ene ben i graven og har fortjent en pensionst-tilværelse som deltidskamera/vikar, hvis dets nye afløser af en eller anden grund skulle svigte.
Vores gode gamle Canon Powershot A60, som har tjent mig trofast i over 10 år og været med til et utal af rejser og koncerter for ikke at tale om de år det har foreviget vores hverdag i stort og småt, er begyndt at småflimre lidt, sløje af på blitzen, slukke af træthed, gå i sort samt lave underlige lyde ind imellem, så nu er det på tide at lade unge kræfter tage over.
Det er med vemod, for jeg elsker og plejer og behandler mit isenkram med den dybeste respekt og taknemlighed, da vi ikke så tit har råd til nyt isenkram. Men ak, du gamle...enhver har sin tid!
.
*Gamle "Digi-skat" går på pension :( *

Farvel Digi-skat, og velkommen Sony Cypershot DSC-S750 til 2000 kr incl. 2GB memorycard og ekstra forsikring. Gid du må holde mindst lige så længe og få det bare halvt så sjovt som det gamle.

SMIL!!!! Så er vi vist klar til London på søndag!!

onsdag, juli 16, 2008

Dannys fødsesldag 10 år

I dag blev danny 10 år. Utroligt som tiden går. Som de fleste andre mødre kan jeg ikke fatte hvor tiden flyver hen. Især da Danny er den yngste og derfor min lille skat. Men hey..han kan jo ikke blive ved med at være mors baby..eller hva?

Danny havde i hvertfald en god dag, selv om han stadig ikke er helt rask efter en gang influenza med feber, hovedpine og lidt ud i begge ender..men nu er han næsten ved at være rask. Turen til restaurenten "Bones"for at spise spareribs blev dog lavet om til Spareribs a la hjemmelavet fra mors køkken, og det blev også en stor succes, heldigvis!! Det smagte faktisk så godt, at jeg glemte at tage billeder. Men her er nogle billeder fra eftermiddagen og fra hyggen med Dannys nye dvd om aftenen. Tak til dem der gav gaver og penge. Som I kan se blev Danny meget glad for dem.


Hot!! Helt enig!!.....................Jaah!!Den dvd med Jack Black
som jeg har ønsket sig længe

Hurra..til at tegne i. Den er flot!! ........Hehe..den "Gun" skal
jeg nok få det sjovt med!!

Brownie-fødselsdagskage ................og puuuust!!

Hygge med madrasser i stuen
og den nye dvd med Jack Black!!

tirsdag, juli 15, 2008

Kappestrid med vinden

Det er skam svært nok at hejse et telt i blæsevejr, men endnu sværre at tage det ned igen. Her er Mickey og hans ven Alexander i kappestrid med vinden. Jeg havde først stået og kigget ud af køkkenvinduet og grint af dem, når de løb efter overteltet der tog sig en løbetur hen over græsset, så det blev først da de var ved at folde det sammen jeg kom til at filme.
Bemærk: Det er et gammelt kamera og kvaliteten er derefter!!


Blog-arkiv