lørdag, august 23, 2008

Mig og min bedste veninde

De 10 gyldne veninderegler

1.En god veninde kan man være sig selv sammen med.
2.En god veninde kan man snakke om(næsten)alt sammen med.
3.En god veninde kan man tie stille sammen med uden at det føles unaturligt.
4.En god veninde kan man både græde og grine sammen med.
5.En god veninde ved hvornår man trænger til en hjælpende hånd eller et spark i røven.
6.En god veninde kan komme forbi selv om man har fedtet hår og huset sejler.
7.En god veninde bliver ikke sur hvis man ikke gider at komme lige idag.
8.En god veninde fortæller en hvis man har et langt hår på hagen eller ens bh stropper sidder for langt oppe. Man gør jo sin veninde en tjeneste.
9.En god veninde respekterer ens særheder og uvaner.
10.En god veninde sender sms mindst et par gange om ugen.

Sådan en veninde har jeg. Hun hedder Esther, og hun er et af verdens sødeste mennesker. Vi har kendt hinanden i mange år efterhånden nu og jeg sætter stor pris på hende og prøver på at huske at fortælle og vise hende det. Jeg håber jeg også overholder de 10 gyldne regler for gode veninder, og at jeg gør mig fortjent til en veninde som hende.

Her er et billede (taget i dag) af mig og min bedste veninde Esther.

fredag, august 22, 2008

Tæt på!

Hver dag i "Nyhedsavisen" (gratisavis) er der på side 2 en kort spørgeliste til diverse kendte og mindre kendte. Jeg har gabt og grint og kløet mig forundret over de mange forskellige svar jeg har læst, og nu får jeg lyst til at bidrage med mine egne svar.
Klik på teksten/billedet nedenunder for at forstørre det og læse det. Du må gerne kommentere.

mandag, august 18, 2008

Og hvad ønsker du dig så på din fødselsdag?

Svaret er det samme hvert år: "Hmmmm...hmmmmm..øøhhh..det ved jeg sørme ikke". Og svaret er det samme i dag, hvor jeg fylder 37.
Ja, madammen her fylder år..igen!
Jeg aner ikke hvad jeg ønsker mig.
I løbet af året går jeg i butikker og tænker: "Åh ja hvor er den dejlig/smart/lækker/sød/praktisk, den kunne jeg godt tænke mig. Men når jeg så har fødselsdag har jeg glemt alle de dejlige/smarte/lækre/søde/praktiske ting jeg ønskede mig.
Og dog........... jeg ønsker mig en cd der er næsten umuligt at få fat på, da den kun udkommer på et lille Amerikansk pladeselskab, men min mand er ved at finde ud af det for mig. Så forhåbenlig lykkedes det for ham at skaffe den til mig når den udkommer d. 26 august.
Så bliver jeg STJERNEGLAD!!!
I anledningen af min fødselsdag får I her en musikvideo med en af sangene fra den cd jeg ønsker mig. Det er "Do You believe me now" med Jimmy Wayne, som jeg har været vild med siden 2001.
Og til alle de døve der læser min blog, og ikke får meget ud af musikvideon, har jeg postet et lille sjovt billede øverst i højre side.

Blog-arkiv