lørdag, februar 21, 2009

Nyt isenkram!

Vi har købt sådan en tingest idag. En vandkoger. Den bruger 65% mindre strøm end en almindelig elkoger. Jeg er OVERLYKKELIG for den!! Den kan koge en lille kop, stor kop eller en kande kogende vand på ca 3 sekunder!! Og det passer for der har været gang i the-brevene, instant kaffe og kakaopulveret...og der kan også blive til en potion nudler. Og så kan vandet bruges til madlaving i sovse og supper.
Mor her er superglad!! Og det bliver dejligt nemt at smelte chokolade over vandbad til desserter.
Tænk at sådan et stykke isenkram til små 699 kr kan bringe så meget lykke i en families liv?!! ;o)
Eneste minus er at man ikke kan snige sig ind og snubbe sig en kop kakao mens andre sover, for den larmer lidt. Ikke så meget og faktisk ikke værre end en elkoger i kog.
Og da larmen kun varer i 3-5 sekunder så overlever man jo nok.

Next step bliver en lækker blender, så vi kan lave vores egne smoothies eller suppe eller hvad det nu skal være.

torsdag, februar 19, 2009

Absolut ingenting

Idag har jeg fri fra arbejde. Jeg har lavet absolut ingenting. Altså bortset fra at tage bad, spise og tage mig en lille morfar på sofaen. Skønt!! Om lidt kommer Danny hjem fra skole og jeg burde have lagt vasketøj på plads, handlet ind, skrællet kartofler til i aften og vasket op.Jeg er bagud i dags-planen og burde have udnyttet tiden hrehjemme til det praktiske. Men det skider jeg på!! Jeg har BRUG for en dag som i dag. Til at slappe af i og lave hvad jeg har lyst til Vasketøjet og opvasken løber igen vegne. Jeg når jo nok det hele alligevel.

søndag, februar 15, 2009

Tyvstart!

Lørdag viser vejret sig fra sin bedste side. Koldt, klar blå himmel og solrigt.
Mor her og Danny tager på tur i skoven og tyvstarter lidt på foråret.
(at det sneede meget idag søndag, gider vi ikke at tale om)






Blog-arkiv