lørdag, juni 21, 2008

Weekendens grin fra youtube

DEAF-THIEF!!..Elsker stadigvæk denne sjove video, som altid får mig til at grine, også da jeg lige genså den for 14..15..16 gang.(lyd på er ikke nødvendig)


fredag, juni 20, 2008

En rigtig mand



I Nyhedsavisen idag Fredag, står der at kvinder vil have rigtige mænd der er handlekraftige men følsomme. Der står også 9 pigeråd til den rigtige mand. Jeg sidder og trækker lidt på smilebåndet, for den perfekte mand er en sjælden vare, og hvem kan definere hvad en perfekt mand er?

Nogle kvinder har brug for en beskytter, der kan tage beslutningerne og som er handy og kan fikse alt det praktiske, mens andre foretrækker en mand der lader hende være chefen det meste af tiden. Og dog..ønsker vi ikke alle et ligeværdig forhold mellem mænd og kvinder? Det behøver vel ikke være enten eller, og ingen skal da diktere hvordan en " rigtig" mand skal være, vel? Jeg har endnu ikke set en defination på hvad en "rigtig kvinde" er, men igen må det være meget individuelt hvad man går efter når man leder efter sin hjertenskær.
Min egen mand, Per, er heller ikke den perfekte mand efter min målestok, langt fra, faktisk finder jeg flere og flere ting ved ham som irriterer mig, som årene går og sikkert også omvendt.

Men så prøver jeg at huske på at jeg ikke har skabt ham, og at han ikke er skabt udelukkende for min skyld, men helt for sin egen, og at det er håbløst at forsøge at lave om på et andet menneske.
Godt nok har vi begge forandret os gennem de 20 år vi har dannet par (heldigvis, tænkt hvis vi stadig rendte rundt som fnisende teenagere?), men man kan ikke lave et menneske om til den som man gerne selv så at det var.

Artiklen fik mig til at tænke på noget min farfar sagde engang da jeg var 16 år og var begyndt at date Per. jeg havde spurgt farfar om hvordan det kunne være at ham og farmor kunne være sammen i så mange år, og farfar trak på skulderen og sagde "Nårh, jeg har såmænd mit værksted og farmor har sin søster"..ja, så simpelt kan det siges..så det hele drejer sig blot om at give plads at partneren kan være sig selv og have sit eget lille domæne hvor han/hun kan udfolde sig på egne præmisser. Så jeg vil sige at det vigtigste krav jeg stiller til en mand er at han lader mig være mig selv, med alle mine styrker og svagheder og respekterer mig for hvad jeg er.

I avisen var også 9 pigeråd på hvordan en rigtig mand skal være, men istedet for at bringe dem, vælger jeg, for understrege humoren i denne blog, at sætte noget op jeg læste på en hjemmeside for nogle år siden:

Mænd er som

...blendere: du har brug for en men du ved ikke helt hvorfor

Mænd er som:
...Blikkenslagere: de er altid på badeværelset når du skal bruge det.

Mænd er som:
...børn: de er søde hvis de er en andens.

Mænd er som:
...dækkeservietter: de viser sig kun når der er mad på bordet.

Mænd er som:
...en snestorm: du ved ikke hvornår han kommer, hvor mange cm du får og hvor længe der varer

Mænd er som:
...gamle biler: nemme at få fat på og næsten altid upålidelige

Mænd er som
...horoskoper:de fortæller dig altid hvad du skal og de tager som regel fejl

Mænd er som
...højhælede sko: de er nemme at gå på når du har lært dem at kende

Mænd er som
...kopimaskiner: du har brug for dem til reproduktion, men det er også alt

Mænd er som
...lavalamper:kønne at kigge på, men ikke for kvikke

Mænd er som
...Mars Bars: søde og klistrede og de går altid efter hofterne

Mænd er som
...mascara: de løber ved det mindste tegn på sindsbevægelse

Mænd er som
...miniskørter: hvis du ikke passer på, kryber de op ad lårerne på dig.

Mænd er som
...statsobligationer: de er altid så lang tid om at give fuld valuta for pengene.

Mænd er som
...vejret: det kan ikke forandres, ligegyldigt hvor meget du skælder ud

torsdag, juni 19, 2008

Barndomsminder Part 1 - til søs.

Her er min farfar og jeg til søs på far og farfars båd Molly. Det var tilbage i 1978-79....jeg kan ikke lige huske det. Jeg nød altid at komme med far og farfar ud og sejle i vores flotte gule båd. På det næste billede kan du se min far ved båden..flot sweater, ikk?

onsdag, juni 18, 2008

Min indre gartner


Som sædvanligt hver forår/ sommer kommer lysten over mig. Lysten til at plante, luge og få jord under neglene.

For 6 mdr om året er jeg ligeglad med at jeg ikke har en have, men når vi nærmer os april, begynder min indre gartner at stikke sit lille grønne hoved frem. Og så er det en pine at kigge ud af vinduet fra 2. sal og se en stor grøn plæne og et lille sølle blomsterbed med halvdøde efeu..øv!! For et par år siden havde vi mange blomster i bede, men de er, pga manglende arbejdsindsats fra gård- og havemændene gået i forfald for derefter at forsvinde ned i den golde(?) jord. Jeg har, med initiativ fra et par søde nabokoner forsøgt at plante lidt, men fik at vide fra Varmemesteren at vi ikke må plante på offentlig ejendom???...så nu er vi lige vidt, og jeg står atter her ved vinduet og kigger ned på den grønne (læs: gule) græsplæne og ærger mig over at min lille indre gartner må stikke sit lille grønne hoved ind igen. Ingen jord under neglene til mig.

Blog-arkiv