lørdag, februar 28, 2009

Tjek!!

Penge til konfirmation: ingen gæld=god betaler=rar bank=nul renter=lån fixet=hurra!!
Weekend? Ingenting ud over rengøring. Har lejet 3 film hos Blockbuster, så nu skal der dovnes!

torsdag, februar 26, 2009

Krydser af

Det går fremad her. Med Per er det ikke blevet bedre. Han bliver mere og mere syg for hver dag det går. Han hovedrysten bliver værre, især om aftenen når han er træt. Han er igen begyndt at skære ansigt igen og have tics. Det er rent ud sagt noget l...!! Dog har Per ikke mistet sit gode humør, og vi griner sammen hver eneste dag. Jeg tror det er derfor vi stadig er sammen efter 20 år, fordi vi er gode til at grine lidt af det hele. Vi kan se det humoristiske i næsten alt. Jeg har aldrig påstået at vi er normale, her i vores lille familie...øh bøh!!
hov...Mht til læge/hospital er der udsigt til en scanning og en kontrolundersøgelse på hospitalet i uge 10 og 11. Så sker der nok noget mere. Jeg skulle hilse fra ham

Jeg hader at skulle rende det offentlige på dørene og bede/søge/tigge om hjælp og foretrækker at klare mig selv, men jeg har været nødt til at bede andre meget om hjælp i den sidste tid.
Som I ved har jeg en del ting at tænke på. Bla. min jobsituation og en masse om økonomi.
Jeg er SÅ glad for at kunne krydse følgende punkter af:

Tabt arbejsfortjeneste. Efter lidt tovtrækkeri, og kamp med en vrangvillig og meget fraværende sagsbehandler, som trak sagen i langdrag i 2 mdr, fik jeg endelig min sag bevilliget og får 12 timers tabt arbejdsfortjenste om ugen. Det betyder at jeg ikke behøver at sige op fra mit 20 timers arbejde, da jeg nu får løn for 12 timer ekstra, altså jeg arbejder 20 timer, men får løn for 32 timer. Nu kan jeg fortsætte med at have en ugenlig fri dag til at være sammen med Danny (som har ADHD) i, til møder, til det huslige og til at hjælpe Per. Jeg slipper for at være tvungen til at sige op og søge 37 timers job, mens det hele falder sammen herhjemme. Jeg er godt klar over at jeg er ankeret herhjemme og uden mig, drukner det hele. Det forpligter og giver et stort ansvar ikke bare over for mine børn men også over for Per. Skal jeg arbejde 37 timer om ugen for at kunne klare det økonomisk, ville det gå ud over børnene.
Men nu kan jeg ånde lettet ud og glæde mig over at kun arbejde 20 timer om ugen, uden at måtte gå fra hus og hjem.
Resten er rent formalitet, papirer der skal stemples og underskrives osv. Pyha!!!

Boligsøgning.
Vi søger jo om en ny bolig ved jorden, altså uden trapper, pga Per. Per har fået en effektiv sagsbehandler som har lavet en masse for at sætte gang i tingene og lægge pres på boligselskaberne, så vi kan flytte og Per komme ud og få et noget socialt liv, efter 3 måneders isolation her i vores lejlighed på 2 sal. Nu er det bare et spørgsmål om tid. Forhåbenlig flytter vi til sommer (drømme drømme) men ellers bare inden oktober med alle håndværkerne der kommer. Men det lysner, ikke?

Social tolkning.
Kevin skal på efterskole i Elbæk efter sommer og der er derfor brug for tolk til møder arrangementer osv. Men efterskolen nægter at betale og mener det er kommunen. Kommunen mener det er efterskolen og sådan bliver der kastet mudder frem og tilbage. Tolkeservice Danmark kan ikke hjælpe mig uden en bevilling fra Det sociale Tolkeprojekt, og de ville ikke give mig en bevilling. Jeg var SÅ vred!! Jeg var så vred og ked af det at jeg måtte sidde ned og fælde tårer af frustration over at jeg ikke fremover vil kunne følge med til efterskolens møder, forældremøder, arrangementer osv.

MEN heldigvis satte døvekonsulenten skub i tingene, og i dag indløb der en mail om at jeg har fået en bevilling til tolk til mødet på efterskolen i næste uge og fremover!! YES YES YES!!!! Det er fantastisk nyt! Jeg er stjernelykkelig og lettet! Nu kan jeg være 100% mor for Kevin-drengen når han kommer på efterskole. Jeg er SÅ lettet!!!
----------------------------------------------------

Næste skridt er så at skaffe penge til Mickeys konfirmation. Sagen er at vi først får børnepenge d. 20 april, ligesom alle familier gør, men Mickey skal konfirmeres d. 19!! Hvad nu? Vi står lige og mangler nogle penge til festmad, tøj, blå mandag osv. Så det ser ud til at banken får et lille besøg af mig snart. Og der bliver nok mange besøg fremover, for der skal også søges om 30.000 til Kevins efterskole, samt penge til indskud til en ny bolig. Jeg bliver vist fast gæst i banken fremover!! De kan godt begynde at glæde sig.

Nå men lidt godt nyt var der da! Jeg har fået et par af de mentale møllesten jeg har hængende om halsen løftet af, og kan nu koncentrere mig om at løfte resten af også, indtil mine skuldre er mere eller mindre fri. Det kommer!

søndag, februar 22, 2009

Fastelavn er mit navn

I vores familie er Fastelavn en solid tilbagevendende tradition. Der sker stort set det samme hvert år. Det er 14.gang jeg og børnene holder fastelavn med beboerne i området. De sidste 2 år er det dog kun Danny der har været med mig. Det plejer at være rigtig hyggeligt at gå rundt og småsludre lidt med naboerne. Det bliver helt mærkeligt at skulle undvære det når vi flytter.
Hjemme hos os bages der boller, pyntes fastelavnsris og dækkes bord. Udklædningen er planlagt et par måneder i forvejen, så mor her kan nå at skaffe tøj osv til Danny, som aldrig vil være almindelig kedelige ting som Batman, klovn, fuld mand eller Ninja. Sidste år var Danny Heavyfan med rygmærker. Iron Maiden t-shirt og for 3 år siden Professor Tournesol fra Tintin og for 2 år siden igen var han Benny fra Olsen banden med hat, ternet jakke, lyserød skjorte, bukser, sko og gule strømper samt et Dannebrogsflag til at vifte med hvis han nu skulle møde Egon. Hvad han aldrig gjorde, for Danny er altid unikt og anderledes klædt ud. I år var ingen undtagelse. Her er billeder fra en rigtig hyggelig dag:


Der bages fastelavnsboller


Så skal de lige hæve og i ovnen.


Skyndte mig at tage et billede inden de blev spist.


Danny klædt ud som Paul Stanley fra heavyrock bandet Kiss!


"Paul Stanley" i positur. Lige til et cover billede.


Der bages snobrød med børnene fra nabolaget.


Vores noget alternative fastelavnsris.

Og til sidst en kort video:

Blog-arkiv