lørdag, oktober 10, 2009

Updates

Uha..jeg er gået en efterårstræthed i møde som ikke udelukkende skyldes at jeg sidder for meget ved Facebook, men simpelhen fordi mørke tider er over os, og jeg mangler sol og varme. Jeg er et udpræget sol og varme menneske og vil spinge jublende rundt og skrige af glæde, den dag vinteren bliver erklæret for død og borte for evigt her i Danmark. For hvis jeg er så energiforladt og træt nu hvor det kun er efterår, hvordan bliver det så ikke når mørket og vinteren for alvor er over os?

Jeg elsker dog efteråret med dets flotte farver. Jeg samler stadig kastajner og lægger dem i en skål på vores spisebord, så vi kan nyde at se på de blanke nødder hver dag. Da jeg var barn forsøte jeg altid at kravle op i kastajne træer og vippe grenene op og ned så kastajnekapslerne løsnede sig og faldt til jorden. Det var/er en fed fornemmelse at pakke en flot blank kastajne ud af dets stikkende skjold med blødt hvidt fór indeni, for at se om den var perfekt. Heldigvis har vi to flotte kastajnetræer her i Østerby Allé, så hver eftermiddag når jeg er på vej hjem fra arbejdet, sætter jeg altid farten ned for at kigge efter kastajner.

Ellers har jeg travl med at få gardiner og rullegardiner til at passe til vores underlige vinduer. De har nemlig en størrelse som ikke findes mere, eller der findes i hvertfald ikke "vindues-klæder" i den størrelse, nemlig 110 cm i breden. Der findes 100 cm og 120, men ikke 110. Efter en snak med en lokal farvehandler som også sælger persinner, har jeg forstået at jeg ikke er den eneste her i Østerby Allé og Torvevænget, der har det problem, men det er et generelt problem her, da alle vores vinduer jo har den samme størrelse. Langt de fleste selv syer gardinerne eller bestiller dem hos en gardinforhandler, hvilket jo koster en formue. Vi skal dog have nye vinduer i løbet at et års tid, derfor kan det ikke betale sig at investere i dyre gardiner vi har fået specielsyet, hvis nu de nye vinduer bliver en mere moderne og anden størrelse. Så jeg har klippet, syet og strøget hvide gardiner til soveværelset og skal her i weekenden i gang med at save rullegardinerne til børneværelserne kortere med et speciel metalsav. Jeg regner med at blive færdig her i weekenden, så vejarbejderne der er ved at lægge kabler ned lige uden for vores vinduer, ikke skal glo ind på os igen på mandag. Uf!!

Og så har Danny fået en ny aflaster som hente ham én gang om ugen fra SFO samt passer ham et par gange om måneden en hel lørdag, så jeg kan få slappet lidt af og måske lave noget andet end altid at være hjemme. I morgen skal de i biffen og se "Op", den skulle være rigtig sjov, så mon ikke de vil more sig! Og skal jeg slappe af imens? Næh, jeg skal jo save rullegardiner. Men det bliver også rart at få det færdig.

God weekend til alle.

Blog-arkiv