lørdag, august 02, 2008

En grimasse der kan passe!!


"Vi har kun det sjov vi selv laver"

fredag, august 01, 2008

Hjemme fra Italien!!

Så er vores store dreng Kevin hjemme fra Italien med en masse gode oplevelser i bagagen samt en superflot kulør. Kevin er blevet Afro-dansker!!!
Dejligt at have ham hjemme igen..lidt hønemor er man vel altid!

onsdag, juli 30, 2008

Tilbage på pinden....

Så er ferien slut. Det blev kun til 2 uger denne sommer, for man skal jo have arbejdet for at optjene ferie. Heldigvis kunne A-kassen betale for 2 uger. En uge med silende regn i Danmark og en uge i bagende solskin i London. Så fik jeg det hele med.
Nu er jeg tilbage på pinden..men det er en god pind at sidde på, selv om den er indenfor mens solen lokker udenfor. Her er stille, da brugerne ikke kommer før i august. Det at jeg er glad for mit arbejde, gør det også helt okay, at jeg ikke har mere ferie.

Kevin er er Italien med sin ven Ebbe og dennes familie. De kom godt derover, men vi savner ham lidt herhjemme. Kevin blev ked af det og krammede ekstra hårdt da vi sagde farvel. Det er første gang han rejser udenlands uden os forældre. Jeg kan godt mærke at han er ved at blive mere selvstændig. Rejsen er kun et lille skridt på vej mod hans voksenliv. Forhåbenlig er jeg der til at følge ham det meste af vejen.
Fik muget ud på Kevins værelse, gjort grundigt rent og ryddet op i hans skuffer med ting helt tilbage fra da han var 4 (!!)..fik smilt lidt og også klemt nogle enkelte tårer. Mangler lige at købe et par kurve med låg som han kan have sine barndomsminder i. Må nok hellere købe dem i sorte eller grå, så de ikke bliver for "pige-agtige" Nå, smutter igen. Arbejdet kalder..i alsidig tempo.

Blog-arkiv