torsdag, februar 12, 2009

Jeg er blevet udfordret!

Den søde og smukke Tine fra Sjælland har udfordret mig!!

1. Gå ind på mine billeder/mapper.
2. Vælg den 6. mappe.
3. Find det 6. billede.
4. Sæt billedet ind på bloggen og skriv lidt om det
5.Send udfordringen videre til 5 venner.

Her er mit billede:


Jeg har en meget systematisk orden i mine mapper på min stationære computerm pga at jeg tager rigtig mange billeder og faktisk i perioder tager et billede næsten dagligt.
Danny er så opfindsom og tosset at der er en masse at forevige ;o)
Det betyder at jeg er nødt til at have et system og derfor ligger alle billedemapperne først i overmapper i tidsmæssigt og dernæst i alfabetisk orden.
Dette billede er fra mappen: Ferie Berlin Sommer 07.

Det er taget på Potsdamer Platz i Berlin på vores dejlige ferie i juli 07. Vi var alle 5 afsted og vi havde en SUPER tur med mange gode oplevelser.
Vejret viste sig fra den gode side, på den dag billedet er taget var det dog overskyet.
Jeg har Mickey under højre arm og Danny under venstre. Vi pjatter lidt til fotografen, som er Per. Kevin var i en fotograferings-sky periode og holdt sig langt væk fra kameraet når han kunne. Dette betyder at der er store huller i bevisførelsen for hans eksistens!..
Han er heldigvis kommet over det forlængst så nu har vi igen billeder af den høje flotte fyr.

Jeg kender ikke så mange bloggere og denm jeg kender er allerede blevet udfordret. Jeg giver derfor udfordringen videre til blogger Anne fra Undreland http://undreland.dk/wordpress/ samt 4 Facebook venner:
Jessica Rohde, Louise Rosa, SallyAnn og min søde halvsøster Anette Jepsen

onsdag, februar 11, 2009

UPDATE Per!

Sidste nyt!!

Per blev sendt hjem mandag, selv om han ikke fik taget blodprøver eller skannet. Han har ikke fået nogen endelig diagnose, men lægerne formoder der kan være i tale om:
Akut dystoni. Læs mere her: Dansk Dystoniforening
Men han har faktisk ikke fået bekræftet at det er hvad han fejler, for de f%¤#%&&%¤ læger gider jo ikke undersøge ham mere grundig. Hospitalet har sendt Per hjem med de samme piller som han tog inden han blev indlagt. DVS dem der ikke hjælper en skid.
Nu er vi lige vidt!
Kontrol hos egen læge om en måned og skanning om TRE måneder! Forargeligt!

Lidt positivt er der da sket.
Vi får bevilliget rengøringshjælp en gang om ugen.
Der kommer en hjemmehjælper og hjælper Per med bad og andet.
Per skal begynde til genoptræning med sine ben hos en fysioterapeut 2 gange om ugen. Dejligt!!
(Dette vil også hjælpe på hans humør!)
I følge kommunen får vi om 3 mdr svar om der kan skaffes en ny 4-5 vær bolig til os i stueplan uden trapper. Det betyder ikke at vi flytter om 3 mdr men ihvertfald inden håndværkerne kommer i oktober og laver det nye varmenanlæg som alle i boligkvarteret skal have lavet.
Det betyder at møbler dagligt skal flyttes væk fra vægge, så Per ikke kan sove i vores dobbeltseng som jeg heller ikke ene mand kan slæbe væk fra væggen hver morgen. Og Per skal sove i en rigtig seng og ikke på en skummadras på gulvet.

Så lad os nu se! Der har været et rend af mennesker hjemme hos os, siden i mandags. Bla en fra kommunekontoret som skulle høre hvad vi havde brug for af hjælp til rengøring osv, (hun kom uanmeldt kl 7.50 om morgene!! Men hun er rigtig flink, så hun er tilgivet) Og også en hjemmehjælper og svigerfar, som iøvrigt er en rigtig god støtte for os med de praktiske ting (Tak, Jens!).
Og imorgen fortsætter mylderet med nogle fra hjælpemiddel centralen ang. evt. hjælpemidler. Snart kommer også en fysioterapeut..puha! Sikket et rend! Men da heldigvis på den gode måde!

Det var alt herfra. Jeg ville selvfølgelig have foretrukket at Per blev på hospitalet til han var blevet undersøgt og behandlet og fået det væsentlig bedre (grr..), men nu hvor situationen er som den er, må vi få det bedste ud af det. Per har heldigvis bevaret sit gode humør og vi er alle glade for at være sammen med ham igen.

Kryds fingre for at tingene bliver bedre for Per og os i familien fremover.
Jeg skal nok holde jer opdateret.

Blog-arkiv