fredag, november 07, 2008

Ih!!..huh?..hot!!

Finder mig selv i færd med at lede efter billeder og videoer med den pokkers lækre president...hvad pokker?..jeg har aldrig før syntes at en president er værd at kigge efter, men Obama?..øh jo, jeg må indrømme at han er fandens flot! Han er kun 10 år ældre end mig, slank, flot, velbegavet, aktiv, fremsynet, engageret, karismatisk og en inkarneret familiefar med et smukt smil..hvad mere kan man forlange? Obama er hele pakken!!

Min veninde Joey fra Scotland og jeg er enige: den mand er for hot!!..Er det ikke bare hvad vi trænger til, noget andet end (halv)gamle (tykmavede) selvglade grå/hvid hårede mænd?..Skal vi ikke også have noget pænt at kigge på? ..I mænd har Helle og vi har Obama...!! *fniser tøset*


Her er mindre flatterende af den hotte president, men lidt sjov skal man jo have.

onsdag, november 05, 2008

STORT!!!!




Tirsdag aften

Tv'et kører på valget non-stop..alt andet tv er bandlyst og børn er forvist til deres gamle tv'er på deres værelser. Veksling mellem at tro det værste og håbe det bedste.
Går i seng kl ca 24..sover dårligt.

Onsdag

morgen 6.10. Vågner med et sæt, smider mine morgenjoggingbukser på og skynder mig ind i stuen. det store 42 tommer tv bliver tændt, hvad den normalt aldrig er på hverdage før kl 17 ca....jeg stirrer i vantro på skærmen...målløs...og så kommer tårerne..de vælter frem som et bette springvand..jeg danser rundt med armene over hovedet og synger: Obama vandt, Obama vandt...Det er STORT!! STORT!!
6.30 sidder ved stuebordet og tuder...glædestårer..dette er revolusionerende...om han er sort, asiat, lilla eller fra Mars er ligeyldig, han er 2ung", nyskabende, nytænkende og demokrat...der er nyt håb for Amerika..
6.45 vækker børnene med tårer på kinden, de bliver forksrækkede og jeg må forklare. Kevin-drengen forstår min glæde, de har haft om valget i skolen. Der er flag på bordet ned morgenmaden. Slut med gamle krigsglade mænd!!
8.00 Børn er sendt skole, flere tårer, prøver at tage mig sammen til bad og tøj, skal på arbejde kl.10. checker min mobil, sms'er fra venner i England, mere glæde mere håb..
9.30 Er tidligt på arbejde, checker min mail, Facebook og Myspace. der er væltet ind med hilsner fra venner i USA....nogle har jeg kendt over 15 år og har derfor fulgt deres børn´s opvækst og haft deres liv og drømme tæt på, flere tårer, godt jeg er alene på job idag.
Jeg håber Obama kan leve op til de mange forventninger Amerikanerne har til ham. Han får travlt med at rydde op. Men nu sker der i det mindste noget. Det er STORT!! STORT!!

tirsdag, november 04, 2008

Hjernekværne

Lige med et under morgenmaden begyndte min hjerne at kværne. Mens jeg sad og gumlede på et stykke toastbrød med ost og abrikosmarmelade, kom sangen over mig på samme måde som vandet lukker sig om én når man mister fodfæste i swimmingpoolen....blop blop!! Gætter på at den sang nu vil køre nonstop inde i mit hovede som en irriterende popsang der bliver spillet til døde i radioen..så meget at folk til sidst hader den sang.. ("Malene", fra Sys Bjerre...jeg brækker mig snart)...ligenu kværner den gamle sang fra Gnags rundt i hjernen på mig, især omkvædet, :

Er vi i live eller hva?

Jeg sir goddaw til en gammel ven
Det er en jeg møder igen og igen
En duft af røgelsespind og en gummisoul af en efterårssang
Med hænderne omme bag ryggen
går han forbi lisså langsomt som skyggen
Og blikket strækker sig ud over havet
Ud mod en solopgang

Og efteråret tryller grønt om til gylden farvelade
Frk. Sommer går i seng med en hær af riddere i rustning
Der ligger hun med favnen fuld af kulørte blade
Og drømmer om dig og Puddi pudderkvast af en uskyldig dreng

Hey a
Er vi i live eller hva?

Han siger der er noget han godt vil sige
Der er noget ved Danmark han godt kan li
Udover øllet og sovs og kartofler og at vi hjælpes ad
Nogen gange så slås vi for noget
Men ind imellem så tvivler vi på'ed
Og når din Palle Perfekt bliver fanatisk
Så husk din Lalle Ligeglad...

Og efteråret tryller grønt om til gylden farvelade...

Hey a
Er vi i live eller hva?

mandag, november 03, 2008

Hvis jeg havde have

..skulle jeg have sådan nogle fuglehuse i min have. Er de ikke bare skønne? Så dem i en hobby butik i Oberhausen i Tyskland på min James Blunt tour og blev smækforelsket i dem. Hvem kan se på dem og undgå at smile?


søndag, november 02, 2008

På ski-tur i Århus midtby!!

I går var Danny på en lille skitur midt i Århus by. En lille bunke sne som med (en masse) god vilje kan kaldes en baby skibakke, hvor en masse små rollinger vaklede rundt med brædder på fødderne. Det skulle Danny også lige prøve, og det var hans første gang på ski nogensinde...her er en lille video hvor han prøver at finde ud af hvordan den skal kringles..!!

Blog-arkiv