torsdag, oktober 16, 2008

Mom-on-the-Run..drager sydpå.

Nu mangler jeg bare at pakke, så er jeg klar til at blive mom-on-the-run og indtage Midttyskland med min forkærlighed for James Blunt og hans musik. Skal mødes med et par tyske veninder og hellige mig musikken både fredag og lørdag med fede koncerter med mulighed fo at møde selveste Mr James Blunt efter koncerterne..WAUW!!.
Fredag bliver der ikke meget tid til sight seeing i Bremen, men søndag kan jeg lige nå et par timer i Oberhausen, nden jeg vender snuden hjem mod Danmark og alle pligterne.
Lige nu er jeg dog så mentalt klar som jeg kan blive til at stikke af hjemmefra, opleve det frie koncert-rakker-liv og lade batterierne op, klar til både mand og børn derhjemme igen om mandagen.

Ha' en go' weekend!!

P.S. oh..hittekatten hedder forresten Felix og er nu kommet hjem til sin egen familie. Dejligt at jeg slap for at aflevere ham på dyreinternatet.

onsdag, oktober 15, 2008

Hittekatten Nougat

Vi har en hittekat boende. En stor smuk hvid og nougat/karamelfarvet killing sad og miavede uden for vores hoveddør, og fulgte med Kevin-drengen ind da han kom hjem. Kevin-drengen synes den så sulten og træt ud, og ganske rigtig, den huggede mad i sig som om den ikke havde spist i flere dage. Efter en tår vand hoppede den op i Kevin-drengens seng og lagde sig godt til rette og der sov den i 3 timer.

Vi kalder hende Nougat, for en hunkat er det vist. Nougat har ingen halsbånd, øretatovering eller mikrochip i nakken, så den kan ikke identificeres. Efter en rundtur i alle rum hvor hun snuste til det hele, også den papkasse med grus jeg har tryllet frem (for hvem gider have tis i sengen?), havde hun bestemt sig til at her ville hun bo. Men nej, lige meget hvor smuk, sød, tillidsfuld, kælen, rolig, renlig og velopdragen Nougat er, må hun ud igen!!
Danny har nemlig allergi overfor pelsdyr, og man må slet ikke have dyr i vores boligkvarter. Vi kan heller ikke have hende i flere dage, for fredag rejser jeg jo til Tyskland for at se James Blunt.
Så hvis ingen svarer i aften på de opslag vi har hængt op overalt, må jeg ind på Tranbjerg Dyreinternat i morgen og aflevere Nougat til kyndige dyrevenlige hænder, som kan finde et nyt hjem til hende. Og hvem vil ikke have sådan en dejlig kat? Hun er helt perfekt, og var det ikke for omstændighederne så beholdt vi hende sgu selv!

UPDATE kl. 22.35!! Har lige fundet ud af at Nougat faktisk er en han!! Man skulle bare kigger ordenlig efter.

søndag, oktober 12, 2008

Banan-mus

Som vi har for vane hver aften inden Danny skal sove ligger vi og nusser og pjatter lidt. Her til aften kaldte vi hinanden søde og fjollede kælenavne.

Danny: "Mor, du er en banan-mus"
Mor her: "En banan-mus? Hvad er det for en?"
Danny: "Det er en der løber rundt på gulvet og siger som en banan"

Blog-arkiv