torsdag, juni 11, 2009

Travle tider

Uha, det er travle tider i det Klejs Næss-Schmidtske hjem. Der bliver arbejdet fra morgen til aften. Både mit eget job på aktivitetscentret men også herhjemme hvor vi stadig er ved at indrette vores nye hjem. Foldegardiner, persinner og rullegardiner skal sættes op, ny opvaskemaskine monteres (vi ELSKER den!!) og møbler samles og flyttes rundt på. De fleste vægge er stadig tomme, for jeg har ikke kunne bruge boremaskine pga flytteskaden i min højre arm, ryv og skuldre, men det er blevet klart bedre nu.

Drengene har også travlt med deres eget liv.
Dannys nye aflaster har desværre valgt at sige op da han ike mener at han og Danny har nok til fælles til at han kan gøre sit arbejde godt nok. Det er vi naturligvis kede af for han var en god aflaster, men vi må respektere hans beslutning. Danny er naturligvis ked af det forstår det ikke helt, men vi har forklaret ham at det ikke er fordi aflasteren ikke kunne lide ham, tværtimod, men fordi de var for forskellige. Så nu skal vi til at lede efter en ny aflaster. Jeg er helt udmattet ved tanken om at skulle starte forefra igen med jobsamtaler (det er jo mig der ansætter den nye aflaster)..øv nej.

Mickey har travlt med alt muligt og er glad for at skolen snart er lukket for sommeren. det skal ikke være nogen hemmelighed at han ikke er så vild med at gå i skole. Han vil hellere være sammen med sine venner og snakke og hygge sig. Nu er der heldigvis ikke så langt tid til skolernes ferie starter.
Jeg har desuden lovet ham en mountain Bike her sidst i juni så det ser han frem til

Kevin er inde i en stresser periode med mundtlige eksamer, det skriftlige var overstået i Maj , og de mundt lige er her i Juni. Han har været afsted til fysik eksamen her i dag og klarede det flot selv om han trak det emne han vidste mindst om og som hans farfar der er efterlønnet fysiklærer, desværre heller ikke vidste så meget om. Kevin og hans klassekammerat var nemlig ude ved farfar et par dage for at blive rustet til fysik eksamen. SDet har sine fordele med en lærer-farfar.
Nu er der kun én eksamen mere, så kan Kevin ånde lettet op og glæde sig til dimensionsfesten d. 24 juni og herefter FERIE!!
Selv har jeg først ferie fra uge 28, men tiden går jo hurtig og inden vi får set os om har jeg ferie..HURRA!!
1. juli får vi vores eget Internet så der er det slut med at "låne" ustabilt trådløs fra naboen og så får jeg mere tid til at opdatere bloggen. :)

Nu skal jeg støvsuge hele huset for i morgen kommer Dannys klasse på besøg til morgenmad. Bagefter skal Danny hen til frisør-Hanne og klippes i en "firser-frisure". Aner ikke hvad han mener, men det bliver jo spændende at se..hehe (*indsæt nervøs latter*)
Nå jeg skal have gang i Hoover.
Ciao og på genlæs.

Blog-arkiv