onsdag, maj 06, 2009

Hilsen fra Tranbjerg

Hej alle.
Stjæler lige lidt privattid på arbejdet til at sende en kort hilsen. Stadig intet Internet, stadig ingen telefon og kun sparsomt med belysning ude i vores hus i Tranbjerg. Men vi elsker at bo der. Selv børnene er faldet godt til og har inviteret kammerater hjem. De to store er ved at lære bus og tog systemet at kende og jeg må sige at de er blevet super dygtige til at finde ud af det. Der har været lidt begyndervanskeligheder (wow, langt ord) med morgen- og hjem taxa til Danny, så jeg har været nødt til at følge ham i skole både mandag og tirsdag, ca 1 time med 2 busser, øv, men idag lykkedes det at få ham rigtig afsted med taxa. Hurra!!
Ellers har jeg travlt derhjemme. Der er stadig en del flyttekasser hist og pist men det begynder at ligne et hjem. Og et hyggeligt hjem. Der skal dog lige købes nogle få kommoder. badeværelse ting, tørrestativ (Tranbjerg er en tørrestativ tom by)og nogle dimser til at sætte ind i reolen så vi kan få hylder ind. De er simpelhen forsvundet under flytningen. Utroligt som sådan et par dimser kan have så stor betydning. Og så skal der sættes lamper op, købes fjernsynskabler til drengenes værelser (40 meter lange, yup, du læste rigtig!) samt ordne diverse ledninger og stikkontakter. Først Internet og telefon og siden skulle der gerne komme opvaskemaskine til også.
Pyha, det er et værre rod at flytte og det tager sikkert lidt tid inden vi er færdige.
Nå men: back to Work og håber jeg får mulighed for at komme online igen i starten af næste uge. Ellers må I hygge jer og sende et par kærlige tanker til os her i Tranbjerg.

Blog-arkiv