mandag, april 27, 2009

Ugens vise ord

"Man kan ikke lave alting med kun én hånd"

Danny Klejs Næss-Schmidt

søndag, april 26, 2009

Non-stop & hvad komfuret gemte.

Mor her har travlt. Jeg knokler fra 9 morgen til 9 aften hver dag, for at nå det hele inden torsdag, hvor det er store flyttedag. Eftersom Per er syg er jeg helt alene om det hele. Så det er på med vanten. I dag har jeg gennemtrævlet køkkenet med klud og svamp. Hvad der dog kan gemme sig under og bag et komfur. Vi har et der er skruet fast på gulvet med en vippesikring, komfuret kan derfor ikke flyttes før det er skruet fri og den var megasvært at få skruet af ene mand, men af kom den og adr!! Det så ikke for godt ud der bagved. 11 års skidt og møg! FY FØJ!! Men nu er det heldigvis væk. Pyha!
I morgen arbejder jeg videre. Har et par møbler der skal skrues af og sættes til skrald, en kummefryser der skal tømmes og afrimes, et par vinduer der skal vaskes, lofte der skal skures og gulvlister der skal gåes efter med en klud. Toilettet skal lige tip top afkalkes og cleanes. Køkkenskabe må vente til onsdag aften.
En skam jeg er nødt til at gå på arbejde, når der er en masse at lave herhjemme. Timerne vil ikke rigtig slå til, når jeg både skal på arbejde, købe ind, lave mad, vaske op, bruge tid til Danny, hjælpe Per, pakke og gøre rent, dag ud og dag ind. Men nu nærmer tiden sig heldigvis til flytningen.Indskudslån underskrives mandag og nøglen fåes torsdag.
HURRA!!

Blog-arkiv