torsdag, februar 05, 2009

Per indlagt igen!!

Så blev det endelig dagen hvor Per kunne komme på hospitalet. Min svigerfar og jeg kørte ham derop.
Per har det rigtig dårlig og hans hovedet er helt ude af kontrol og rokker og vipper som aldrig før. Det er faktisk værre end før operationen (Før jul). Hans mærkelige bevægelser i ansigtet er også blevet værre. Han er også svimmel, sover dårligt, har ondt hele højre side pga overanstrengelse i musklerne fordi han rokker sådan med hovedet osv. Så det er med stor lettelse at han nu er blevet indlagt. Vi vil jo gerne have a han skal blive rask eller i hvertfald få det betydeligt bedre. Nu skal han igennem nogle forskellige undersøgelser, scanning, blodprøver osv. Så han bliver ihvertfald weekenden over.
Andet kan sundhedsvæsenet da ikke byde ham. Han har brug for hjælp. Det er heller ikke nemt for mig og drengene og gå og se at han får det værre dag for dag. Vi føler os så magtesløse. Nu sker der forhåbenligt noget.

Da Per var blevet indlagt smuttede jeg lige forbi Høreinstituttet for at hente en bærbar til arbejdsbrug. Det er den jeg sidder og skriver på nu. Man skal jo lære den at kende. Hehe.
Jeg fik en hyggelig snak med et par venner der arbejder derover, samt nogle der lige kom forbi, og endelig min far og Joanna som skulle til undervisning deroppe. Dejligt at se min søde farmand igen.
Nu er jeg hjemme og vente på at Danny kommer hjem. Vi skal snakke sammen om Per. Vi besøger ham nok først på lørdag, pga jeg skal på arbejde imorgen og skal være hjemme når Danny kommer hjem kl 15.30. Det kommer an på hvordan Per har det og hvad vi hører af nyt derfra og endelig også om Danny ikke er for træt til at tage med og besøge ham. Svigermor kommer og besøger ham imorgen.

Skulle hilse fra Per og sige at han har et tv helt for sig selv, med alle kanalerne på, så han skal se tv 6 i morgen med wrestling, karatefilm og Gladiatorne. He he..

tirsdag, februar 03, 2009

Nyt godt, men gammelt bedst

Mandag var jeg alligevel i midtbyen, så jeg smuttede ind hos Solo for at shoppe lidt kluns til mig selv. Fik fat i en stabel bukser til vanvittige tilbudspriser og gik så ellers i gang med at hive af og tage på, Nix for stram, nope for stor, nej, sidder dårligt, får min røv til at se større ud osv. Men vupti der lå der er et par jeans der så gode ud. På med dem. Wauw..hvor sad de bare godt. De havde det der lidt slidte look, men det er jo så moderne.
Stod der og beundrede mig og min bagdel i spejlet selv da noget gik op for mig! Hvad pokker!!...det var sgu mine egne gamle bukser. Dem jeg kom i.
Så tror det da pokker de sad så godt.

Jeg gik derfra uden nye bukser!

mandag, februar 02, 2009

En hår-blå mandag

Når man bliver lidt træt af at se normal ud, jamen, så farver man da bare håret i en hidsig-blå farve. Det er noget der rykker!!






Blog-arkiv