lørdag, december 20, 2008

UPDATE Per...Hjemme igen!!



Per igår eftermiddag, stadig træt og bleg,
Danny sidder hos ham,
svigermor/farmor og Carsten,
Kevin og Mickey (der prøver kørestolen)

Igår aftes ved 19 tiden kom Per hjem med taxa. det var efter eget ønske. Han savnede at være hjemme hos sin familie og da han ikke havde hovedpine sagde lægerne at han godt kunne komme hjem. Som sagt så gjort.
Han var træt og var selvfølgelig øm oven i knolden. Hvem ville ikke være med 24 string i henholdsvis hovedet og på maven (hvor en slange som leder væske i rundt i kroppen er blevet udskiftet). Lægerne valgte at sætte en ny pumpe ind i den modsatte side af hovedet og lade den gamle blive siddende, for at undgå blødninger i hovedet. Så nu er det næsten ikke noget ar-frit sted på hans hovede.
Ren Frankensteins monster her!!

Men alt i alt er han ved godt mod og i glad humør over at være hjemme. Og vi er glade for at det hele gik godt og at vi har ham hjemme til jul. Vi tager den jo så med ro og hjælper hvor vi kan, mig og drengene, så skal han nok blive rask. Det var dog ikke nok at udskifte ventil og dræn i hovedet, han skal også tage medicin som skal modvirke mod den medicin han tog før. For det var også den "gamle" medicin der fik ham ti at ryste på hovedet, altså det var bi-virkninger af medicinen.
Han ryster stadig men langt mindre end før, og forhåbenlig hjælper den nye medicin, (som iøvrigt er medicin mod Parkinsons syge)

Nå, men ellers har vi hygget os med æbleskiver og sjove film på tv, og i aften står den på wok med kylling, persillerod, forårsløg, gulerødder og squash og imorgen skal jeg ind til Viby og julehandle, I ved, flæskesteg, kartofler, ribsgele osv..

God weekend!!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Det er rigtigt dejligt at læse at han er kommet hjem, og fejrer julen med familien. Sådan skal det være - alt andet virker lidt forkert når familien ikke samles.

Blog-arkiv