tirsdag, juni 30, 2009

En almindelig død

Midt i alt hurlumhejet med Michael Jackson The King Of Pop's død må jeg sidde og ryste opgivende på hovedet og rulle med øjenene.

Lad dog manden for en gangs skyld få lov til at være normal. Lad ham dø en almindelig død. MJ døede af hjertestop pga langvarig overdrevet medicinmisbrug og så er den potte ikke længere.

Men medier, familie og fans ønsker absolut at MJ ikke bare i livet skulle være herotisk men også dø en herotisk død. At blive slået ihjel emmer trods alt lidt mere af berømmelse end et ganske almindeligt kedeligt hjertestop. Lad dog manden være død i fred, og pris jer lykkelige over at han i det mindste døede hjemme og ikke faldt om foran pressen og brækkede næsen i fliserne.

MJ var og vil altid være et musik ikon, og det uanset om I (Jeg) er fan eller ej.

Kære verdensborgere, så fat det dog: MJ blev IKKE myrdet, men var offer for sit eget liv med medicinafhændighed, som mange andre verdensborgere desværre også dør af. MJ's krop kunne ikke mere og hans hjerte valgte at stoppe. Længere er den ikke. Ingen hjertemassage, ingen mirakelkur og igen medieomtale kan omstøde dette.

For mig døede MJ af hjertestop punktum finale og lad os begrave ham, fælde en tåre og lytte til Man In The Mirror og tænke at han, trods mange stejle bakker og giftige fælder, fik et rigt og indholdsrigt liv.

Amen

Ingen kommentarer:

Blog-arkiv