torsdag, september 16, 2010

Sofa-hunting

Haves: nedslidt slå-ud sofa med mørkegråt aftageligt vaskbart betræk og et ødelagt understel (pga siddende, sovende, legende, hoppende børn) som må støttes af bøger i midten for at tage vægten fra de to skæve hjul, så hele skidtet ikke braser sammen.

Ønskes: den perfekte hjørnesofa eller 2+3 sofa, blød, behagelig,med stofbetræk (for Guds skyld ikke læder) skal kunne trylles om til gæsteseng, må ikke fylde for meget og skal kunne stå frit i stuen, ikke hvid, ikke beige, sort eller grå, ikke blomster eller striber, høj ryg så man kan læne hovedet tilbage og ikke for dyb/lav så man ikke kan rejse sig op uden at skulle tælle til 3 først.

I kan nok se det er en umulig opgave. Det har jeg indset efter at have surfet rundt på Nettet på de forskellige bolighuses hjemmesider. Enten er det kridthvide/mørkegrå benhårde firekantede design chaiselonger, storblomsterde bittesmå engelske sofaer eller også er det store grimme sorte lædersofaer. Æv æv!! Det kommer til at tage tid at finde drømme-sofaen(erne)

En benhård firekantet chaiselong (fås kun i grå farver!!!)

Ingen kommentarer:

Blog-arkiv